NL
Homepage De opties Lease de Groenewegen Euro 7 Contact
Schuifzeil standaard

Groenewegen Euro 7
Schuifzeil standaard

Schuifzeil standaard

De Groenewegen Euro 7 Schuifzeil Standaard, een onverwoestbare chassis constructie, uitgevoerd met het unieke stuursysteem van de Groenewegen Euro 7. Veel opties die normaal op een oplegger gekozen kunnen worden, zijn ook op onze Groenewegen Euro 7 mogelijk. Mits dit natuurlijk binnen het basismodel te verwezenlijken is. De Groenewegen Euro 7 Schuifzeil Standaard is te leasen vanaf €430 per maand.

Onverwoestbare chassis-constructie, hardhouten vloer, oersterke opbouw, hoog afwerkingsniveau, rongen ingewerkt in randprofiel. Schooperen is mogelijk. TüV XL standaard.
Gemiddelde levensduur is 25 jaar (schatting gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, onderhoud en intensiteit van gebruik zijn bepalend voor de daadwerkelijke levensduur).

De voordelen van de Schuifzeil standaard

Eigenschappen

Chassishoogte (onbelast)
1260 mm
Wielbasis
7700 mm
Inwendige lengte
13620 mm
Totale breedte
2549 mm
Totale hoogte (onbelast)
4000 mm
Inhoud
90,8 m3
Maximaal toelaatbaar gewicht, voor
15.000 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht, achter
27.000 kg
Maximaal toelaatbaar, totaal
42.000 kg

Direct een offerte aanvragen?

Via onderstaand formulier kunt u direct een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om de offerte samen te bespreken.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende opties van de Groenewegen Euro 7 en welke geschikt zou zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact met u op, we helpen u graag verder.
U kunt ons bereiken op: 0492591000