NL
Homepage De opties Lease de Groenewegen Euro 7 Contact
Kastenoplegger standaard

Groenewegen Euro 7
Kastenoplegger standaard

Kastenoplegger standaard

De Groenewegen Euro 7 Kastenoplegger Standaard, uitgevoerd met het unieke stuursysteem van de Groenewegen Euro 7. Traditionele degelijke kwaliteit voor intensief gebruik en een extreem lange levensduur. Dit in combinatie met een hoog afwerkingsniveau. Veel opties die normaal op een oplegger gekozen kunnen worden, zijn ook op onze Groenewegen Euro 7 mogelijk. Mits dit natuurlijk binnen het basismodel te verwezenlijken is. De Groenewegen Euro 7 Kastenoplegger Standaard is te leasen vanaf €475 per maand.

Hardhouten vloer met stalen omega's, onverwoestbare chassis-constructie met aangelaste badkuip-profiel, stalen plaat tegen buitenzijde en binnenzijde kopschot, geanodiseerde omlijsting, heavy duty achterportaal met 2490mm doorgangsbreedte, hoog afwerkingsniveau. Schooperen mogelijk.
Gemiddelde levensduur is 25 jaar (schatting gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, onderhoud en intensiteit van gebruik zijn bepalend voor de daadwerkelijke levensduur).

De voordelen van de Kastenoplegger standaard

Eigenschappen

Chassishoogte (onbelast)
1260 mm
Wielbasis
7700 mm
Inwendige lengte
13620 mm
Totale breedte
2549 mm
Totale hoogte (onbelast)
4000 mm
Inhoud
91,3 m3
Maximaal toelaatbaar gewicht, voor
15.000 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht, achter
27.000 kg
Maximaal toelaatbaar, totaal
42.000 kg
Achterdeuren
Vol open tegen zijwand wegdraaiend, vlak
Materiaal achterdeuren
Sandwich paneel aan beide zijden voorzien van ’sendzimir’ verzinkte stalen plaat afgewerkt met aluminium omlijsting rondom

Direct een offerte aanvragen?

Via onderstaand formulier kunt u direct een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om de offerte samen te bespreken.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende opties van de Groenewegen Euro 7 en welke geschikt zou zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact met u op, we helpen u graag verder.
U kunt ons bereiken op: 0492591000