NL
Homepage De opties Lease de Groenewegen Euro 7 Contact
Kastenoplegger met onderschuivende laadklep

Groenewegen Euro 7
Kastenoplegger met onderschuivende laadklep

Kastenoplegger met onderschuivende laadklep

De Groenewegen Euro 7 Kastenoplegger met onderschuivende laadklep, uitgevoerd met het unieke stuursysteem van de Groenewegen Euro 7. De D'Hollandia 2 Ton laadklep met een platformlengte van 1.700mm is momenteel onze standaard. Traditionele degelijke kwaliteit voor intensief gebruik en een extreem lange levensduur. Dit in combinatie met een hoog afwerkingsniveau. Veel opties die normaal op een oplegger gekozen kunnen worden, zijn ook op onze Groenewegen Euro 7 mogelijk. Mits dit natuurlijk binnen het basismodel te verwezenlijken is. De Groenewegen Euro 7 Kastenoplegger met onderschuivende laadklep is te leasen vanaf €560 per maand.

Hardhouten vloer met stalen omega's, onverwoestbare chassis-constructie met aangelaste badkuip-profiel, stalen plaat tegen buitenzijde en binnenzijde kopschot, geanodiseerde omlijsting, heavy duty achterportaal met 2490mm doorgangsbreedte, hoog afwerkingsniveau. Schooperen mogelijk.
Gemiddelde levensduur is 25 jaar (schatting gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, onderhoud en intensiteit van gebruik zijn bepalend voor de daadwerkelijke levensduur).

De voordelen van de Kastenoplegger met onderschuivende laadklep

Eigenschappen

Chassishoogte (onbelast)
1260 mm
Wielbasis
7700 mm
Inwendige lengte
13620 mm
Totale breedte
2549 mm
Totale hoogte (onbelast)
4000 mm
Inhoud
91,3 m3
Maximaal toelaatbaar gewicht, voor
15.000 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht, achter
27.000 kg
Maximaal toelaatbaar, totaal
42.000 kg
Achterdeuren
Vol open tegen zijwand wegdraaiend, vlak
Materiaal achterdeuren
Sandwich paneel aan beide zijden voorzien van ’sendzimir’ verzinkte stalen plaat afgewerkt met aluminium omlijsting rondom
Laadklep platformlengte
1700 mm
Laadklep platformbreedte
2450 mm
Laadklep laadvermogen
2000 kg
Uitvoering
Onderschuiver, 2 delig klappend, aluminium vouwdeel, gegalvaniseerd, 2-knops afstandsbediening met spiraalkabel

Direct een offerte aanvragen?

Via onderstaand formulier kunt u direct een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om de offerte samen te bespreken.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende opties van de Groenewegen Euro 7 en welke geschikt zou zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact met u op, we helpen u graag verder.
U kunt ons bereiken op: 0492591000