NL
Homepage De opties Lease de Groenewegen Euro 7 Contact
Netto Operational Lease

Netto Operational Lease

Het gemak van Operational Lease

Netto Operational Lease

Een nieuwe Groenewegen Euro 7 met Netto Operational Lease, vanaf €430 per maand. Doordat u per maand tot € 133 aan brandstof bespaart is de Groenewegen Euro 7 wel heel aantrekkelijk.

De Groenewegen Euro 7 met Netto Operational Lease is speciaal voor de rijders in Nederland en de Benelux, die op zoek zijn naar een kwalitatief goede trailer, die scherp geprijsd is én beter is voor het milieu. Met de Euro 7 Netto Operational Lease zijn de kosten voor de banden en het onderhoud van het stuursysteem inbegrepen.

Vanaf € 430 per maand rijdt u met de groenste trailer van Europa, de Euro 7 Standaard Schuifzeil. In deze prijs is uitgegaan van een jaarlijkse kilometrage van 85.000 kilometer en rijden in Nederland en de Benelux (regionaal gebruik, een mix van snelweg, binnenwegen en rotondes).

Voordelen Netto Operational Lease

Kenmerken Netto Operational Lease

Contract
84 maanden
Banden
Bandenkosten afgedekt
Besturing
Besturingskosten afgedekt
Exclusief
APK
Exclusief
Jaarlijkse inspectie
Exclusief
Onderhoud
Exclusief
24-uurs pechservice
Exclusief
Diefstalverzekering

Direct een offerte aanvragen?

Via onderstaand formulier kunt u direct een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om de offerte samen te bespreken.

Contact

Heeft u vragen over de leasevormen en welke geschikt zou zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact met u op, we helpen u graag verder.
U kunt ons bereiken op: 0492591000