NL
Homepage De opties Lease de Groenewegen Euro 7 Contact
Financial Lease

Financial Lease

Eenvoudig een nieuwe trailer met Financial Lease

Financial Lease

Een nieuwe Groenewegen Euro 7 met Financial Lease, vanaf €488 per maand. Doordat u per maand tot € 133 aan brandstof en banden bespaart is de Groenewegen Euro 7 wel heel aantrekkelijk.

Een Groenewegen Euro 7 met Standaard Schuifzeil rijdt u al vanaf € 488 per maand, op basis van een Financial Lease contract met Groep Jumbo Groenewegen van 84 maanden. U betaalt met een maandelijkse automatische incasso. Voor banden en het onderhoud aan het stuursysteem kunt u terecht bij gespecialiseerde werkplaatsen in het land.

De Groenewegen Euro 7 in combinatie met Financial Lease is uitermate geschikt voor rijders in Nederland en de Benelux, die naast een kwalitatief goede trailer, ook de kosten en het milieu belangrijk vinden.

Voordelen Financial Lease

Kenmerken Financial Lease

Contract
84 maanden
Exclusief
Bandenkosten
Exclusief
Besturingskosten
Exclusief
Jaarlijkse inspectie
Exclusief
APK
Exclusief
Onderhoud
Exclusief
24-uurs pechservice
Exclusief
Diefstalverzekering

Direct een offerte aanvragen?

Via onderstaand formulier kunt u direct een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om de offerte samen te bespreken.

Contact

Heeft u vragen over de leasevormen en welke geschikt zou zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact met u op, we helpen u graag verder.
U kunt ons bereiken op: 0492591000